2019-11-20 : Peringkat Terbaik I Se Wilayah II Jawa Barat dan Banten

Diposting pada: 2018-10-09 13:28:10 | Hits : 1553

DAFTAR KARYA ILMIAH DOSEN TETAP YANG DIMUAT DI JURNAL INTERNASIONAL

Tahun 2018

1. Dede Darisman, Didih Syakir Munandar: Islamic Higher Education and Job Market Challenges (Abstract, Full text pdf)
  2. Husni, Iwan Setiawan: Hermeneutics Paradigm in Religious Research (Abstract, Full Text Pdf)
  3. Husni, Yosep Farhan Dafik: Management Of Islamic Higher Education In The 4.0 Industrial Revolution  (Abstract, Full text pdf)

Tahun 2017

1. Husni: Integration of Science and Religion: An Islamic Perspective (Full text pdf)
  2. N. Hani Herlina: The Transformation Of Traditional Pondok Pesantren To Modern Orders (Abstract, Full text pdf)
  3. Muhammad Nurcholis, M. Djaswidi Al Hamdani: The Concept of Educational Renewal in the Thought of Muhammad Abduh (Abstract, Full text pdf)
  4. Husni, Tanto Al Jauhari Tantowie: Religion, Modernism and Postmodernism: Study on Jean Baudrillard’s Philosophy (Abstract, Full text pdf)
  5. Abdul Aziz, Ujang Endang, Daryaman: Islam, Politics, and State (Abstract, Full text pdf)

Tahun 2016

1. Sumadi: Gender Bias in Salafiyah and Modern Pesantren in Indonesia (Full text pdf)
  2. Anis Husni Firdaus: The Concept of Muhammadiyah’s Educational Reform (Abstract, Full text pdf)
  3. Abdul Aziz: The Application of Logic Model in the Quran Memorizing Evaluation (Abstract, Full text pdf)
  4. Husni: The Challenges of Religious Education in Indonesia and the Future Perspectives (Abstract, Full text pdf)

Jadilah Pemimpin Bukan Penguasa :
Dari Ibnu Umar R.a. Berkata: Rasulullah Saw Bersabda, "Kamu Sekalian Adalah Pemimpin Dan Kamu Akan Ditanya Mengenai Kepemimpinanmu. Imam (Penguasa) Adalah Pemimpin Dan Akan Ditanya Mengenai Kepemimpinannya. Seorang Laki-laki Adalah Pemimpin Keluarganya Dan Bertanggung Jawab Mengenai Kepemimpinannya. Istri Adalah Pemimpin Rumah Tangga Suaminya Dan Bertanggung Jawab Atas Kepemimpinannya. Pelayan (buruh) Adalah Pemeliharaharta Majikannya Dan Akan Ditanya Mengenai Pemeliharaannya. Maka Kamu Sekalian Adalah Pemimpin Dan Masing-masing Bertanggung Jawab Atas Kepemimpinannya."